Selecteer een pagina
 

Website

 

Social Media

 

Studio

 

Advies

 

Ontwerp

 

Eigen producten

 

Acquisitie

CaJa-FSM ontwikkeld eigen projecten

CaJa-FSM is online actief met commerciële websites www.TheatersinNederland.nl en www.WattedoenVandaag.nl,

TheatersinNederland is een platform met alle theaters in Nederland. Alle theaters zijn per provincie in kaart gebracht. Doel: Vindbaarheid van de theaters vergroten en het stimuleren van vollere zalen. De website wordt aangevuld met voorstellingen in alle genres en nieuwsberichten van theaters en over de voorstellingen. Maandelijks bezoeken ruim 180.000 bezoekers deze website.

Met de website hebben wij samenwerkingen met de theaters, producenten en het NTK.

Bekijk de website TheatersinNederland

WattedoenVandaag is een uitjes website. Wat te doen Vandaag, dat vraagt iedereen zich vaak af. Op de website zijn niet alleen uitjes en evenementen te vinden maar ook BLOGS van bezoekers en veel TOPtips om bezoekers te inspireren. WattedoenVandaag is niet zomaar een uitjes website. Nederland heeft veel te bieden. Iedere dag is er wel iets te doen in alle provincies.

Op deze website raken de bezoekers gemotiveerd om heel Nederland te gaan bezoeken.

Bekijk de website WattedoenVandaag

Ook de websites van Bouwen en wonen in de Regio, Golf in de Regio zijn onderdeel van Caja-FSM.

Cross-mediaal

Kranten en brochures oubollig? NEE! Cross-mediaal versterkt de herkenbaarheid en werkt!

Naast online werken we ook cross-mediaal. We brengen maandelijks kranten uit i.s.m. theaters en hebben we een eigen PROMOtour door heel Nederland. Daarnaast werken we met de theaters in Nederland samen met narrowcasting in de theaters en plaatsen we LEDschermen bij zeer uiteenlopende evenementen zoals Koningsdagen en Festivals. Adverteren via CaJa-FSM bereik je miljoenen publiek!

Neem van ons aan…. cross-mediaal werkt! 

Narrowcasting

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw publiek? Met de Narrowcasting kunt u uw doelgroep met de juiste boodschap bereiken, op gerichte locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en met een maximaal resultaat. Wat wilt u met de inzet van narrowcasting bereiken? Wij denken graag met u mee!

De voordelen:

 • Presenteren van producten
 • Informeren van klanten en bezoekers
 • Communiceren
 • Exploiteren van een commercieel kanaal
 • Creeëren van beleving
 • De mogelijkheden van Narrowcasting:

De mogelijkheden van Narrowcasting:

 • Koppeling met eigen website
 • Eigen huisstijl
 • Automatische Newsfeed
 • Twitter
 • Facebook
 • Youtube / Instagram

Caja-FSM verzorgt in de horeca – sport – events – fitness – theater – een eigen TV kanaal. Bezoekers van sportclubs, fitnesscentra, evenementen en theaters worden via interne tv systemen optimaal geïnformeerd door ons TV systeem.

Wilt u meer weten over Narrowcasting? Of wilt u meer weten over adverteren op één van onze projecten? Neem contact op!

LED

U kent ze vast wel, en ziet ze op vele plaatsen mobiele led schermen. U treft ze bij diverse evenementen en feesten. Wilt u ook een ledscherm op uw evenement? Caja-FSM levert ze GRATIS! Caja-FSM levert samen met haar leverancier een compleet systeem met veel mogelijkheden in de content.

PROMOtour TheatersinNederland

Voor nog meer bekendheid voor de website en theaters en de voorstellingen rijd TheatersinNederland een PROMOtour. Iedere zaterdag rijd een LEDwagen door een stad in Nederland.
Hiermee bereiken we een groot divers publiek. Het hele jaar promoten wij;

• TheatersinNederland
• Jeugdfonds Sport & Cultuur
• Theaters
• Voorstellingen

Een rijdend LEDscherm is een echte Eye-catcher! Er zijn meerdere mogelijkheden van afbeeldingen tot complete video’s vertonen (zonder geluid). Alle uitingen komen gemiddeld 100x! per dag voorbij.
Iedere keer hebben we 9 uitzenduren per zaterdag. Onze promo LEDwagen rijd door de centra en omgeving, langs evenementen en drukke plaatsen, stopt op parkeerplaatsen en langs de weg.
Kortom… een groot bereik!

Adverteren?

Caja-FSM zet uw bedrijf op de kaart! Caja-FSM is actief in de sport, cultuur en evenementen branche. Wilt u adverteren met een banner, commercial of op een groot LED scherm of meedoen met onze PROMOtour?

Dat kan!

Voor veel projecten verzorgen wij de adverteer mogelijkheden van A tot Z. In onze eigen studio ontwerpen onze vakbekwame medewerkers uw uiting die precies aansluit bij uw wensen! Met vele jaren ervaring op het gebied van sport, cultuur en evenementen hebben wij de expertise in huis om onze partners zeer succesvol van dienst te zijn.

Neem snel contact op met ons!